Λίγα λόγια για εμάς

karavan5

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Το 1972 ο Παναγιώτης Τέμπος, έφηβος ακόμα, ξεκινάει την μεγάλη του πορεία στην κατασκευή κοσμημάτων.

Μαθητεύει δίπλα σε σπουδαίους τεχνίτες της εποχής στην Θεσσαλονίκη και μαθαίνει την δημιουργία του κοσμήματος από την αρχή του ως ιδέα μέχρι την τελική του υλοποίηση.

Η τεχνική του κατάρτιση και η αγάπη και το πάθος για το κόσμημα, τον οδηγεί σύντομα στην δημιουργία της δικής του επιχείρησης και στην αγορά του χονδρικού εμπορίου.

Το ήθος και ο επαγγελματισμός του τον βοηθάει να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες σε όλη την Ελλάδα επί 40 χρόνια.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το 1993 αποφασίζει να επεκταθεί και στην λιανική πώληση.

Είκοσι χρόνια μετά, το νέο αίμα, η κόρη του Κατερίνα Τέμπου, τελειώνοντας τις σπουδές της, αποφασίζει να συνεχίσει την παράδοση, ορμώμενη από την αγάπη της για το κόσμημα.

Δημιουργεί το νέο κατάστημα ,έναν χώρο υψηλής αισθητικής όπου το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Με σπουδές στο Gemological Institute of America (G.I.A) σας καθοδηγεί ώστε να επιλέξετε την καλύτερη πολύτιμη πέτρα για σας, για την δημιουργία είτε ενός μονόπετρου Κ18 με διαμάντι είτε οποιοδήποτε κόσμημα με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες έχετε ονειρευτεί.

Πέρα από τα κοσμήματα κάθε κατηγορίας που μπορείτε να βρείτε στο χώρο, σας δίνεται η δυνατότητα σε συνεργασία με μας να υλοποιήσουμε ότι κόσμημα έχετε φανταστεί.

shop e1637760149255 blackwhite
our story3 blackwhite

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Αυτό που ονειρεύεστε, εμείς με την τεχνογνωσία μας μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεση σας για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το κόσμημα που επιθυμείτε.

Βέρες, μονόπετρα, κολιεδάκια και ότι άλλο επιθυμείτε μπορούν να πάρουν την μορφή που εσείς θέλετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310225030 ή με email στο info@a-kosmima.gr

Η Ομάδα Μας

Το team του Κοσμήματα Κατερίνα Τέμπου, με την πολύχρονη εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση, βρίσκεται πάντα δίπλα σας να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Αποκτήστε τις βέρες που ονειρεύεστε, τα στέφανα του γάμου σας, μιλήστε μας για την προσωπικότητα του/της κουμπάρας για να επιλέξετε το καταλληλότερο δώρο γι αυτούς.

Το μωράκι που μόλις ήρθε και θέλετε κάτι μοναδικό και εξαιρετικό για το καλώς όρισες.

Ο βαπτιστικός σταυρός που ονειρευτήκατε.

Επέτειοι, δώρα που θέλετε να τους μείνουν αξέχαστα.

Είμαστε εδώ για σας.Θα μας βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα και στο διαδίκτυο μέσω των social media.

design blackwhite